Guttelaget åpnet sesongen sist fredag med NM kamp borte mot Solberg på flotte forhold . Etter to tap for Solberg sist sesong var alle innstilt på å brette opp ermene for å endre den statistikken .

Lite å rapportere om det første kvarteret da lagene var mest opptatt av å holde nullen bakover . Men etter 18 min bestemmer Tobias seg for at det må skje noe og parkerer det meste av motspillere på egen hånd før ballen plasseres rolig i lengste , 1-0 .

Frislag like etter ender i høy kølle og straffe for våre gutter . Filip er trygg og setter 2-0 .

3-0 kommer like etter ved Marius Torbjørnsen som banker en corner nådeløst i nettaket før gutta kan ta en velfortjent pausehvile .

Andre omgang preges av Solbergs høye press som vi aldri helt klarer å håndtere . Omstillinger går for sakte og vi blir ofte kontret på når vi ligger i ubalanse .

Mange avslutninger og en scoring i mot blir fasit for andre omgang som er tam fra vår side . Isak Stevik tar seg av det meste som kommer og vi går av banen med 3-1 seier to poeng etter første match . Isak blir BB etter sin gode andre omgang og vi ser nå frem til fortsettelsen som blir borte på Haugerbanen 14 desember .