Leica Geosystems er en del av Hexagon og et globalt foretak som støtter landmålere over hele verden.  De er kjent for å utvikle førsteklasses produkter og innovative løsninger.  Hexagon er globalt ledende innen sensorer, programvare og autonome løsninger. 

Bilia Drammen er autorisert merkeforhandler og -verksted for BMW, MINI og Volvo. De tilbyr dekk, tilbehør og originaldeler til alle sine bilmerker i delebutikken. De har til enhver tid et godt utvalg av noen av markedets mest spennende nye og brukte biler.

Torshov Sport

Torshov Sport er vår leverandør av drakter og utstyr.  Samarbeidet gir gode rabatter til våre medlemmer.

Netsolution er en komplett IT-leverandør for små og mellomstore bedrifter som vet at IT er et viktig verktøy.

EM Teknikk har et arbeidsområde og erfaring som inkluderer stort sett alt som har med kontrollert styring av luft og vann. De dimensjonerer, prosjekterer og tegner.

Utleiesenteret er Østlandets største leverandør av utstyr til det proffe markedet. Har de ikke utstyret du trenger på lager, gjør de sitt ytterste for å prøve å skaffe det.

Danvik Kurs- og Konferansesenter har kurs- og konferanselokaler i Drammen. De tilbyr også overnatting og catering. 

OSLOMEKANISKEVERKSTED er en uformell skjenkestue for alle snille mennesker over 23 år. Du finner de i samme bygg som Dramatikkens Hus på Grønland i Oslo

Jonas B Gundersen serverer pizza, spennende pastaretter og en og annen kulinarisk overraskelse – alt solid plantet i italiensk og amerikansk matkultur.
Nyt maten, nyt musikken og nyt stemningen....

La din neste reise starte hos Team Tour – de er klare til å bistå deg i planleggingen slik at den blir akkurat sånn du ønsker den.

DNB er Drammen Bandys bankforbindelse. Ønsker du å få et tilbud fra DNB så ta kontakt med banksjef privatmarked Linn Lolland på linn.lolland@dnb.no. 

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.