Det ble ingen lang hvile for våre landslagspillere etter NM finalen i gutteklassen. Av Drammen Bandy sine fem spillere som hadde vært i U17 landslagsdiskusjonen endte til slutt både Marius M Andersen og Tobias Adler med i troppen som dro til VM sluttspill i Arkhangelsk, Russland.

Tobias på midten i en defensiv ankerolle for å balansere midtbanen og Marius i en noe friere rolle offensivt. Med fyldige innlegg og referat av den norske landslagsledelsen kunne vi følge guttas prestasjoner på sosiale medier gjennom turneringen og laget imponerte tidvis stort gjennom god defensiv struktur og stor lojalitet til den taktiske kampplanen. 

Med 0-0 mot Finnene, 9-0 seier over USA, og tap for Sverige og Russland sto det klart for et knalltøft oppgjør mot Russland i semi`n . Med masse folk på tribunen ble det et knepent tap mot Russerne (3-2) og til slutt Finnene i bronsefinalen (4-5 ) så var gutta naturlig nok langt nede . Med rosende ord om begge gutta sine prestasjoner av U17 trener Espen Enberg kan de se tilbake på en fantastisk opplevelse med flagget på brystet. Laget ble en sammensveiset gjeng på turen fikk god kjemi både på og utenfor banen.

Både Tobias og Marius fikk stor tillit i laget og det ble mye spilletid på begge der Marius noterte seg for hele 6 mål i turneringen.  Drammen Bandy er stolte av gutta og gratulerer begge som flotte representanter for norsk bandy i et VM sluttspill. Russland ble til slutt mestere med 4-1 over Sverige i finalen.