Drammen Bandy er i disse dager i ferd med å få på plass de siste brikkene rundt a-lagstroppen.

Vi har denne uken signert 3 forsterkninger, vi har tatt opp 9 lokale talenter fra Ungdomsavdelingen vår som skal rullere på trening og i kamptropp.

Spillere vi er glade for å presentere er følgende :...
1. Henrik Brosø – tilbake etter en sesong i SIF, Henrik er en spiller som kan bekle flere plasser, er sterk defensiv, og har også vist på trening siste uken at han kan strø om seg med ferdig scora pasninger. Henrik oser av innsats og trøkk, setter krav til de rundt seg, og gir alt, alltid. En ekte Drammensgutt er tilbake i Drammen Bandy.

2. Vladislav Alfertayev (34) – Vlad er en spiller vi har jaktet i flere sesonger. Han tidligere spilt for Vodnik, Kazan og Høvik, han har bodd i Norge i snart 10 år, har bred erfaring som trener, instruktør, administrator fra forskjellige klubber og arrangement. Vlad er en «spillende» russer, med bra blikk, teknisk bra med kølle/ball og skøyter. En spiller med rutine som vi er helt sikker på skal være med å utvikle de yngre spillerne på laget.

3. Erik Lundgren (22) – tar endelig turen fra Blåsut til Drammen, Erik har vi også «jaktet» et par sesonger. Han er kjent med norske forhold etter et par sesonger i Ready. Erik er vokst opp med Vänsersborg kulturen da han spilte der frem til og med som juniorspiller, vi har utelukkende gode erfaringer med spillere derifra, i tillegg har både Stian Sterkeby og Didrik Land tråkka noen skjær i den hallen. Erik kan spille på de fleste plasser, men på libero og back har han ikke noe og gjøre i følge han selv.

4. Drammen Bandy Ungdom leverer stadig gode resultater under Anders Olsen sin ledelse, sammen har vi valgt å løfte 9 mann opp i a-troppen, for at de skal få nødvendig og viktig erfaring fra eliteserien. Disse skal fortsatt være sentrale i eget juniorlag, og skal rullere på trening og kamp for a-laget. Peter Søhoel, Marcus Palmberg, Mathias Farnes, Lars Oscar Bøhn, Gustav Slotsvik, Ulrik Grini, Marius M Andersen, Kasper Ruud, Aslak Vannebo.

Klubben ønsker alle sammen hjertelig velkommen, vi er sikre på at dere alle blir viktige brikker for klubbens videre utvikling.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.