Fordelsheftet fra Drammen Bandy.

Etter mange år med salg av Tipp og Vinn ønsker vi å fornye oss, og starter i år med salg av Fordelsheftet. Dette vil gi gode (og helt nødvendige) inntekter til klubben, og vi er helt prisgitt at alle aktive tar i et tak og selger de tildelte heftene, og gjerne flere. Covid-19 og sen oppstart på Marienlyst gir klubben langt lavere inntekter og mange nye utfordringer som koster penger, derfor er det ekstra viktig at alle er med og bidrar positivt til denne aktiviteten.

 

 

Om fordelsheftet (klikk her for å se alle):

Et Fordelshefte koster kr 150, har 35 rabattkuponger godt fordelt på aktuelle bransjer og butikker, og bruker man de fleste kupongene i heftet kan man spare flere tusen kroner, alt etter hva man kjøper. Det burde med andre ord ikke være vanskelig å kjøpe noe som koster 150 kroner som kan gi så mye besparelse.

Noen av fordelskupongene for de yngste:

  • Bl. annet Lekeland, Trigger, Rush Trampolinepark, etc.

Noen av fordelskupongene for ungdommen:

  • Bl. annet klesbutikkene Frost og Mannen i Gata, trafikkopplæring på Konnerud Trafikkskole etc.

Noen av fordelskupongene for far i huset:

  • Bl. annet, Carmax bilpleie, bildekk fra Western Bilgummi, lakkbehandling for bilen fra Lund, service og reparasjoner fra Normann Bilverksted, etc.

Noen av fordelskupongene for mor i huset:

  • Bl. annet 4U frisør, Son Spa, etc.

Noen av fordelskupongene for hele familien:

  • Velg blant mange spisesteder, friluftsbutikk, sportsforretning, sportspub, helsekost, treningssentre, kultur og innendørs minigolf